Wellness/Pension

Pension & Day Spa Splendour is een echt luxe Goldenpension in Nederland. U vind pension & Day Spa Splendour in een rustgevende omgeving in Kootwijkerbroek, gelegen tussen Barneveld en Stroe. Een luxueus Goldenpension met alle mogelijke faciliteiten die u zich maar kunt bedenken!

Van luxe 5-sterren Overnachting tot Beautyservice, van luxe koekjes tot massage, alles is mogelijk! Comfort en luxe zijn de belangrijkste peilers van het pension & Day Spa Splendour.

Ze wil zich onderscheiden van reguliere pensions door meer luxe te bieden en meer persoonlijke aandacht te geven aan uw lievelingsdier. Het verblijf in het pension moet minstens zo aangenaam zijn als thuis. Pension & Day Spa Splendour beschikt over 30 comfortabele verblijven waar uw Golden Retriever ’s nachts wordt ondergebracht.

Bij de minste twijfel over de gezondheid van uw huisdier wordt  er een dierenarts bij geroepen. De gezondheid van uw huisdier staat bij ons voorop! Eventuele kosten van de dierenarts zijn ten laste van de eigenaar. Het verblijf van uw lievelingsdier is op eigen risico!

Mijn visie

Niet alleen comfort en luxe zijn belangrijke peilers van pension & Day Spa Splendour maar ook hygiëne en veiligheid staan hoog in het vaandel.

  • Geen hondenmand maar hondenvetbed.
  • Geen hondenvoer maar hondencatering.
  • Geen buitenkennel maar een buitenwandeling.
  • Noem het gerust quality time voor uw Golden Retriever !

“Als alleen het allerbeste goed genoeg is!”

Een behandeling en/of een Wellness Arrangement bestaat uit trimmen, wassen, föhnen, nagels knippen, oren reinigen, anaalklieren legen en gebitscontrole het hoort allemaal standaard bij iedere behandeling.

Dit geldt ook voor de producten die wij gebruiken. Dit zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige en exclusieve producten. Zoals Hill’s Science Plan voeding, Duck en Energique compleet vlees.

Nieuw! Voor de Speciale klant hebben we een : JAPANSE MODDERPAKKING

De Japanse modderpakking, met modder, rijk aan mineralen en aangevuld met zeewierextracten. De modder wordt ingemasseerd waarna uw huisdier in handdoeken wordt gewikkeld. Na het uitspoelen van de pakking worden de afvalstoffen uit de huid mee verwijderd. De modder bevordert een gezonde huid en een zijdezachte, glanzende vacht. 

Voorwaarden 

Uw Golden dient gevaccineerd te zijn volgens de wettelijke voorschriften. Deze vaccinaties dienen niet verlopen te zijn. Vlooienhalsband is i.v.m de veiligheid van uw huisdier niet toegestaan. Om de rust van de andere gasten te kunnen garanderen worden er breng en ophaaltijden in overleg afgesproken. Gelieve in de ochtend u Golden Retriever te brengen. 

Elke golden die in ons pension verblijft moet voldoende gevaccineerd zijn. Dit houdt in:

  • Cocktail enting: met hondenziekte, parvo en besmettelijke leverziekte (DHP) deze moet minimaal 1 week van tevoren gegeven zijn en mag maximaal 3 jaar oud zijn.

LET OP: deze termijn mag tijdens het verblijf van uw golden in ons pension niet verlopen.

  • Kennelhoest/Bordetella: voor deze enting zijn 2 mogelijkheden:

Pneumo injectie:
Deze moet, indien voor de eerste keer gegeven, na 3 weken herhaald worden en is dan na een week maximaal 1 jaar werkzaam. De herhalingsenting hoeft daarna maar eenmaal per jaar gegeven te worden.
Of
Neusspray:
Deze moet minimaal 5 dagen voor verblijf in ons pension gegeven zijn en is maximaal 1 jaar werkzaam.

  • Uw golden moet vrij van vlooien en ontwormd zijn.

Voor het brengen en halen van uw golden zijn wij geopend van maandag t/m zaterdag brengen om 10 uur. Vanaf 1 mei 2022 zijn wij op zon en feestdagen gesloten voor het brengen en halen van uw huisdier(en) en voor het bezichtigen van ons pension.

  • U kunt het afscheid het beste zo kort mogelijk houden als uw golden bij ons vakantie komt vieren. Dit is het beste voor hem/haar. De golden voelt namelijk uw spanning en zal hierdoor ook gestrest raken.
  • Tijdens het brengen en halen houden wij uw golden graag apart van de andere goldens. Uw goldenzal namelijk opgelaten zijn om u weer te zien en zal vervolgens door de andere goldens worden gecorrigeerd want in een roedel heerst stabiliteit.