Wellness/Pension

Pension & Day Spa Splendour is een echt luxe Goldenpension in Nederland. U vind pension & Day Spa Splendour in een rustgevende omgeving in Kootwijkerbroek, gelegen tussen Barneveld en Stroe. Een luxueus Goldenpension met alle mogelijke faciliteiten die u zich maar kunt bedenken!

Van luxe 5-sterren Overnachting tot Beautyservice, van luxe koekjes tot massage, alles is mogelijk! Comfort en luxe zijn de belangrijkste peilers van het pension & Day Spa Splendour.

Ze wil zich onderscheiden van reguliere pensions door meer luxe te bieden en meer persoonlijke aandacht te geven aan uw lievelingsdier. Het verblijf in het pension moet minstens zo aangenaam zijn als thuis. Pension & Day Spa Splendour beschikt over 30 comfortabele verblijven waar uw Golden Retriever ’s nachts wordt ondergebracht.

Bij de minste twijfel over de gezondheid van uw huisdier wordt  er een dierenarts bij geroepen. De gezondheid van uw huisdier staat bij ons voorop! Eventuele kosten van de dierenarts zijn ten laste van de eigenaar.

Mijn visie

Niet alleen comfort en luxe zijn belangrijke peilers van pension & Day Spa Splendour maar ook hygiëne en veiligheid staan hoog in het vaandel.

  • Geen hondenmand maar hondenvetbed.
  • Geen hondenvoer maar hondencatering.
  • Geen buitenkennel maar een buitenwandeling.
  • Noem het gerust quality time voor uw Golden Retriever !

“Als alleen het allerbeste goed genoeg is!”

Een behandeling en/of een Wellness Arrangement bestaat uit trimmen, wassen, föhnen, nagels knippen, oren reinigen, anaalklieren legen en gebitscontrole het hoort allemaal standaard bij iedere behandeling.

Dit geldt ook voor de producten die wij gebruiken. Dit zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige en exclusieve producten. Zoals Hill’s Science Plan voeding, Duck en Energique compleet vlees.

Nieuw! Voor de Speciale klant hebben we een : JAPANSE MODDERPAKKING

De Japanse modderpakking, met modder, rijk aan mineralen en aangevuld met zeewierextracten. De modder wordt ingemasseerd waarna uw huisdier in handdoeken wordt gewikkeld. Na het uitspoelen van de pakking worden de afvalstoffen uit de huid mee verwijderd. De modder bevordert een gezonde huid en een zijdezachte, glanzende vacht. 

Voorwaarden 

Uw Golden dient gevaccineerd te zijn volgens de wettelijke voorschriften. Deze vaccinaties dienen niet verlopen te zijn. Vlooienhalsband is i.v.m de veiligheid van uw huisdier niet toegestaan. Om de rust van de andere gasten te kunnen garanderen worden er breng en ophaaltijden in overleg afgesproken. Gelieve in de ochtend u Golden Retriever te brengen.